♥LOVELY Followers ♥

Tuesday, July 19, 2011

97 # : Promosi untuk Northern brides

Hye darls comel,

Another quicky update, Syafa nak share dengan semua b2b especially b2b Northern..sekarang ada banyak promosi-promosi gempak untuk semua b2b Northern. cuba cekidout ye


Promosi wedding pakej bole menang percutian honeymoon!


Peluang memenangi percutian 3D 2N di Swiss Garden Hotel.Maklumat lanjut double check link dibawah ye ^__^

Photograher  :Norazmi Ibrahim
Link : http://www.azmieibra.com/

I LUV RED GINCU CONTEST


This my previous vendor for Solemnization day.Memang puas hati kerjasama dengan Red Gincu.
B2b berpeluang menang pakej perkahwinan bernilai RM 2000! wow!
( bestnye naper time ai kawen tak de T__T )
Closing date 31 Dec 2011

Term n Cond sila layari web derang ye :http://thehouseofredgincu.blogspot.com/2011/07/i-luv-red-gincu-contest.html


Photovillage Hot deal promotion! berbaloi!

Harga serendah Rm 500 per sesi. berbaloi kan! cube cekidout ^__^



Selanjutnya cekidout web derang ye ^__^
Photographer :http://www.photovillagestudio.com

My Best Cake Moments Contest


Kalau tak salah Syafa onwer Cik Ana b2b juga ^__^ yeay

Link :http://cakebyanna.blogspot.com
The contest ni untuk sepanjang tahun ni. Pemenang everymonth akan dapat Wedding Cake FOC (apsal time cheq tak da pun contest2 camni T__T haisssh )

Koleksi Vispera datang lagi

Ni semua b2b seluruh negara leh cekidout.hehe :P


Ingin kan tudung cantik berbatu2 yang elegant ?Syafa rasa semua b2b tau koleksi tudung dari vispera sangat laaa gojes. cekidout fb derang ye.
Link :Koleksi Vispera

So b2b Northern try laaa luck mana tau rezeki kahwin. Kalau tak dapat photo dapat juga cake sebijik sambil pakai tudung vispera yang elegant gitu waaaah!..hehe ^__^

Till then,
xoxo

1 comment:

Cik Mira said...

wow wee.. banyaknya promosi..