♥LOVELY Followers ♥

Monday, July 4, 2011

95 #: Free Pre Wed Video

Hye darls,

Quick update, very good news to Northern B2b from Romantis Studio,


Free Pre Wedding Video                   
                                                

Yesss, Promosi!Promosi!Promosi  dari Romantis Studio. Cabutan Bertuah Percuma terbuka kepada semua pasangan pengantin yang bakal melangsungkan hari berbahagia pada tahun 2011 n 2012.


Kepada b2b di luar sana, jangan lepaskan peluang keemasan ni. rugi wooo.
Berminat? bole ke link ni :- http://romantis-studio.com

Tunggu apa lagi tarikh tutup 15 Julai 2011...cepat ^__^

Till then,
xoxo

8 comments:

dyn said...

tq puan syafa for the info~

Anna said...

Hai nice blog,, boleh tumpangnak promotecontest kami tak. Kami nak sponsor kek kahwin dua-tiga tingkat kepada semua b2b penang,senang je, cuma upload gambar di fb,baca lebih lanjut di http://cakebyanna.blogspot.com/2011/06/my-best-cake-moments-contest.html ..terima Kasih!!!

UyaRayza said...

wah cabutan bertuah hehehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

tanx 4 sharing cik puan syafa :)

nida-razak said...

waa..bagus2..tp kat utara je ek..huhu

didieadila said...

jeles!!! hehe..

cik_azie said...

thanks pn syafa 4 d info..nk join la hehe

~ mizzAmy ~ said...

alahaii.. jauh dengan saya.