♥LOVELY Followers ♥

Friday, April 22, 2011

88 # : Apom Rainbow

Hye darls,

Weekend baru2 ni Syafa try buat kuih sempena nak menjenguk MIL . Agak segan juga laa kan nak p umah orang tak kan tak bawa something.

Terus google cari resepi. Godek tengok bahan2, simple tak banyak..so Syafa cuba laa.Alhamdulillah seb baik jadi.Kalau tak, cheq beli pisang goreng tepi jalan je laaa.hahaha!

Apom Rainbow



Beza Apom ni dengan yang lain, sebab letak ovalette. Memang sedap,gebu plak tu n menjadi walaupun 1st trial,sebab tu cheq berani post. Untuk readers semua, bole cuba recipe ni hehe..^__^

Credit,
 
Till then,
xoxo

6 comments:

lina said...

cik syafa,

sedapnye nmpk apam ni. mcm mana nak buat layer2 jadi pelangi tu?

Fardilla Fawzi said...

Wahhh canteknya apam kamu...=)

Mesti MIL suka....heee

Kalau dah kawin otomatik bole jadi pandai masak kan??

Ms Marliana said...

waaa.. cantek yerrr apam tu ... kene try ni

choclairissa @ intan said...

wahhh rase nk cuba la...tapi x tau husben mkn ke x.. tq for sharing dear :)

lovelyadibah said...

gebunyer!!:)nk try la t:)hehe~

Q said...

Syafa!!Q suka gila gila suka kat apam...nanti bawak mai kenduri bulih?hihiihi