♥LOVELY Followers ♥

Wednesday, April 20, 2011

87 #: Review : Pelamin Reception Ukiran Cinta

Hye darls,

Hari ni Syafa review tentang pelamin Syafa pada hari perkahwinan tak lama dulu. Ramai yang email tanya mana Syafa dapatkan khidmat untuk pelamin untuk reception tempoh hari.Ok sekarang cheq reveal ya ^__^

 Pelamin Reception Syafa

pandangan sisi

pelamin n meja beradap( credit to Mr Hassan )


sekeping pic pengantin basi hehe

Pelamin ni di tempah khas untuk Syafa mengikut design permintaan Syafa n hubby. Kami memang inginkan suatu yang simple n unik sesuai dengan konsep modern n tradisional wedding. So tercipta laa Suatu pelamin indah yang diberi nama Ukiran Cinta ^__^ 100%  panel kayu yang di ukir .

Alhamdulillah , Syafa sangat berpuas hati dengan PR dari butik ni. dari email,call hingga ke butik semua urusan berjalan lancar. Amat memahami kehendak pelanggan.Baju Syafa pun di design oleh vendor ni.Sapa dia? He is my WP Mr Hassan dari Hassan Abu Bakar Wedding Couture.

Komen tentang vendor ni? No comment. Tip top! Memang recomended!. Kepada b2b di Penang nak kan kelainan, unik, serta fresh idea? bole cuba contact Mr Hassan
Link? Ada...tu kat bawah :-



Till then,
xoxo

11 comments:

ElyaElmo said...

cantik gilee pelaminn!!!

Renee Meow said...

myohmyohmyyyy..chonteks okeehh.... i suke the simplicity and uniqueness of ur pelamin... bleh share how much ur wp charge eh for custom pelamin like dis? hehhee.. ;p email me maernee@gmail.com. tq in advance..!


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Nadya Zahid said...

wowwwwwww..sgt cantekkkkkkkk

umairah said...

cantikny pelamin..
skali tgk dh agak yg ni design sndri..
^-^

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

sangat cantik! simple aje tak pyh bunga byk2..ukiran tu memenuhkan pentas =)

Mawar misswateva said...

cantik!less is more babe.but seriously soo nice!

didieadila said...

tempah khas? no wonder sgt gojes..

wafa azman said...

syafa,,cantiknye ur pelamin!!blh jatuh cinta tgk pelamin syafa..hehe ;D

lind said...

baju2 asan ngan pelamin dia mmg super gojess laa.. tp sy area seberang. kena pk dua tiga kali gak

choclairissa @ intan said...

wahh uniknye pelamin u...sukenye kaler biru~~

nida-razak said...

sangat cantik!!! =)