♥LOVELY Followers ♥

Monday, April 11, 2011

84 # : 20 Northern Photographers

Hola darls,

Quicky update from me, sorry sangat2 cheq sekarang di perantauan,
I'll promise untuk habiskan meng-review bout my wedding asap!.(ada ke yang nak baca pasal pengantin basi ni?huhu) i.Allah janji akan dikotakan ye ^__^

Wedding teaser(sekeping je hehe)

Ok ni ada berita yang Syafa rasa sangat bole melegakan hati ramai b2b yang stress mencari photographer utara.To all Northern B2b yang still lagi mencari photographer yang  untuk majlis anda,bole cuba link ini:-
Link tersebut merupakan satu komuniti khas untuk photographer utara terdiri daripada 20 Photographer Northern dari  Perak Kedah Penang Perlis.

Ada dianatara photographer ni yang pernah Syafa bekerjasama n sertakan link-link dalam entry2 lepas. Bole lihat di link ini List of Northern Photographer
Atau bole click link Northern Photographer di Lovely Sharing (side bar kanan anda)
Apa tunggu lagi, cuba laaa terjah!berbaloi baloi  ^__^


Till then,
xoxo



5 comments:

~ NANA ~ said...

i suke usha2 pic org da kawen ni *cari idea* kekeke

choclairissa @ intan said...

i follow u..hurm..yg besi tu tali pinggang ke brooch? :)

e k i n ♥ y u s r i said...

sis...
sy nak mintak tlg boleh x?
belikan sy kotak kat kilang di penang tue....
pliz...pliz....

pliz email sy ye
tq

ekinrazman@gmail.com

amani.. said...

akak..ada tak bridal house yg akak rs ok area penang..

most of the bridal house yg qis pegi bju2 dia cam dh old fashion..sgt2 mengecewakan..

e k i n ♥ y u s r i said...

http://queen-of-colors.blogspot.com/