♥LOVELY Followers ♥

Tuesday, June 28, 2011

94 #:Something special for Penang brides


Hye darls semua,

Quicky update

Hari ni nak give something special,something cute,something sweet for semua b2b , bride Penang n my silent reader.
Sempena melahirkan rasa terima kasih Syafa kepada semua yang sudi membaca blog Syafa. Sudi laa menerima hadiah comel ini ^__^.
 Penang Bride banner


Banner Penang Bride. Ok tak? hehe..Saja seronok seronok.
Jom pakat berkenal kenalan pula dengan blogger bride Penang yang lain ^__^

Hadiah ni untuk semua b2b n bride Penang.Bagi b2b negeri lain yang nak letak banner ni bole juga.Or bole cekidout blog b2b lyanamk (banner Johor), Cik Kina (banner Pahang) , Pn Lala (banner Perak)


Tunggu apa lagi, Jom pakat copy paste letak banner ni kat side bar cam Syafa. ^__^

Till then,

xoxo

20 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

tomeynye... double suke walaupon bkn b2b penang...

~ NANA ~ said...

i'm still waiting for banner b2b terengganu

nak buat sendiri malas

haha

veesakura said...

tomeinyer!!! suka2 jap, nak terus letak. hihihi

cik tie@ibtisam said...

waa~ comey~! like~! like~!

cik tie jadi mcm NANA la jgk..
waiting for banner b2b melaka...

tgn kayu, nk buat sdri pun otak beku..

mizzunderstood said...

waaaahhhh!!!comel nyeeeee...suke jugak!! =D

e k i n ♥ y u s r i said...

kak syafa...
sy bru bace entry pasal kilang kotak tue....
nak tny,klu paper bag tue,kat sane brape ea?

miey anna said...

nape comel sngat..huuu..habis me x leh amek eh?hehe..

http://akemiey.blogspot.com/

dyn said...

tq sbb buat banner, dah lama tunggu finally ada gak yg rajin wat hehehehe...

NoRr said...

waaahhhhh!! TQ...never knew kewujudan benda ni...terharu!hahah...sooooo cute! TQ syafa~

xoxo

anies muy hermosa said...

chumeeell nyer banner b2b penang...
tq shafa...

sampaisyurga said...

wahhh~ shafa ke yg buat banner ni? cute2!! nk letak eh, kt my blog. anywayyy.. salam perkenalan!! ^^

**kami~nak~tawen** said...

syafa!!!!!thanx die bagi adiah yg cumil itu kt anis..ske sgt2...salam perkenalan...

Atikah A.Rahman said...

hi syafa, im a silent reader. cool banner... is it okay i use at my blog too? entikar.blogspot.com

lind said...

eh. mmg tgh carik b2b/xb2b penang. bagus wat banner ni. banner comei sangat aih. kopipes letak kat blog blehh? :P

Cik Emi Deraman said...

sweet btol..jeles! xde ke b2b terengganu huhu

Q said...

Dah!!hihi thank syafa!!!!:D

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

salam syafa...

wow, ukiran kayu? susah org nak buat ukiran kayu untuk pelamin sekarang ni. yg akak tau, ada designer/pereka pelamin terkenal sekarang ni buat guna polistrin tau design2 yg macam tu... tapi pengukir import la yang buat dtg dari seberang dan kerja tip top!... inikan pulak dari kayu ... wow impresif...

cik purple said...

i follow and link ur blog... :)

Hunny Kitty said...

ai tak berapa nak penang cos half penang ....my hubby half penang jugek haha aci tak??? hehehehhe

Hana said...

salam perkenalan.saya png b2b jgk.nk jgk lah banner tu.cantik je.hehe..
nyway..dh follow n linked ur blog.

http://reben-pink.blogspot.com/

Thanks a lot!!!!