♥LOVELY Followers ♥

Thursday, March 17, 2011

79 #: Review Part II : Halwa telinga di hari bahagia

Hye darls

Quicky update. First of all, Sorry kepada semua, cheq ambil masa lama nak update blog.Syafa baru balik dari Honeymoon. Hehe.. Terima Kasih Hubby ku sayang...hadiahkan 2 pre-honeymoon & honeymoon vacation untuk Syafa. ^__^ .
Honeymoon kat mana?nanti Syafa buat review khas ye.

Kerja kat ofis bertimbun2 serabut nak buat.huhu..almaklum berapa kali dah ambil cuti honeymoon.
Sambil2 tu Syafa upload lagi lagu perkahwinan.muahaha! ngelat sket takpa bos tak baca blog..lalala :P
Ingat lagi tak entry lepas?Yess lagu dalam list 100 % complete.
Kepada yang berminat dengan Lagu perkahwinan Syafa bole terus download dari link ini :- http://www.mediafire.com/?z5r53f5oe1fb3

Ada yang comment tak boleh nak download...Hehe bole sebenarnya.

Meh Syafa tunjuk step :

1)Mula2 click link ni :

2)Akan keluar page camni :

3)Click pada folder tu .Cth click pada folder Gamelan 

4)Akan keluar paparan seperti di atas. Click pada file yang ingin di download :Cth  Gamelan Antawada

5)Seterusnya akan keluar paparan seperti ini di new tab. Boleh terus click untuk mulakan download ^__^ tadaa..

Kalau masih ada  kesulitan bole bagitau Syafa ye..I.Allah syafa bantu ^__^

Till then,

xoxo

4 comments:

cik tie@ibtisam said...

lawat cik puan syafa juga...
kekeke~
ermm..
lupe nk btau..
ari2 try downloand tp xley pun..
sedey jek...

Cik Puan Syafa said...

alaa ciannye..meh2 syafa ajar kn :)

cik tie@ibtisam said...

hehehe~
xpe..
nnt cik tie kena dwnload satu2 lagu la...
huhu~
bile click je mediafire,
terus kene buy..
huhu~
so, xdpt la nk download..

Cik Puan Syafa said...

hurmm nnti syafa try check coz, syafa try kt ofis ok ja...
^__^ nnti ye