♥LOVELY Followers ♥

Friday, March 11, 2011

77 # : Hari Tag sedunia tiba lagi


Hye darls, 

Selamat hari jumaat heeehee 
Hari ni kita lari dari topik kawen jap ye..
Kita jawab tag secara berjemaah.Thanks kepada yang men tag Syafa. Haha punya lama kena tag...baru skarang jawab..
Maaf ye..segala tag akan dijawab cuma cepat atau lambat ja ^__^

1st tag daripada B2b comel Cik Illi owner http://fisilly.blogspot.com .

1. APAKAH STATUS ANDA?

Im MRS Syaril ^__^

2. CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA

* Nickname : Cik Puan Syafa
Status blog : His Queen

I'm a simple person ( almost in everything )
Loves chocolates ( almost 1 year brenti konon diet laa utk wedding,muahaha..now jd hantu choc balik :P

3. CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA

Nawaitu nak sharing–sharing bout wedding preps n berkongsi info,pendapat dengan b2b semua especially Northern b2b.

4. APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG?

Info info info, ada yang baik ada juga sebaliknya yang penting kena pandai2 pilih

5. NASIHAT KEPADA KAWAN-KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG

Elakkan plagiarism ye. Be original ^__^

6. NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA

Unik ka? Biar readers yg judge ^__^

7. SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG

InsyaAllah selagi diberi kan kudrat, selagi ada yang sudi membaca..Syafa teros berada di sini.



2nd tag dari empunya blog yang cute mute fromfianceetoabride.blogspot.com , 
Namanya Cik Anis . 
Thanks cutey for the award ^__^ 


As usual there are rules for these just so that this thing can be passed on and on to others.

  •  to thank those who awarded me
  • to write 7 and few things about me
  • to award it to others to keep the cycle going
  • to inform those recipient(s)

Huiiiish sampai 7?
  •   I love eating esp cikedis ( choc, kopok2 :P )
  • make a number of good friends    ^__^
  • Talkative (hubby kata dalam kreta tak payah pasang radio haha)   
  • Independent
  • Deeply attached to my Hubby wink* 
  • Straightforward person 
  •  5 jaaa :P kat ataih dah tulis dah...aci laa kan hihi

And the award goes to..........jeng jeng
 feel free to do so :)
 
Till then,
xoxo

6 comments:

Perfume Rack said...

wah.. terharunya saya dapat award dari cik puan syafa... ^^

thanks a lot! <3

Illi Hzbull said...

comel je awak ni! hehehe :)

farahfatihah said...

sekali jawab pukal terus ek hhehee

wafa azman said...

syafa darling, tQ so much 4 the award!! nnt wafa buat~ xoxo :)

Seri Mas Nurwani said...

thanks syafa. sudah ambil and sudah buat. seri kasi kat syafa gak.hehe :P

Cik Puan Syafa said...

seri : alamak kena blk ...hehe tQ ^__^