♥LOVELY Followers ♥

Tuesday, March 1, 2011

74 #: Review :TQ tag & Doorgift Akad

Hye darls,

Baru balik dari another pre honeymoon.hihi hati berbunga bunga lagi
Rasa cam tak mo balik ja, nak dok sana...seronok laa. Syafa pi mana? nanti Syafa review dalam entry lain ye.heheThank you soo much to My Hubby Darling for the trip.^__^

Nanti honeymoon nak pegi mana ntah laa, Hubby suka buat suprise. Suroh Syafa apply cuti sekian2 tarikh, pastu packing baju, bawa pasport.kita ikot je laa..hihi sangat best!sayaaaaaaaang hubby banyak2(hehe kot2 bole p jalan2 lagi :P )

Hari ni Syafa nak review pasal TQ tag untuk majlis akad.
Ada beberapa design untuk TQ taq akad,
 Design 1
 Design 2
 Design 3
Design akhir yang digunakan, adalah design 3.Sebab ada burung..hubby kata cute.N kalau darls semua perasan, design ni ja yang tak diletakkan date.Sebab Syafa ada gunakan taq ni juga untuk kiddy favors


Ingat lagi tak entry ni?Syafa order Customise Surah Yassin untuk Majlis Akad

 Customise Yassin

Untuk Customise Yassin Syafa gunakan khidmat Warna Inspirasi milik owner bernama Kak Noni.
Alamat blog bole klik sini http://warna-i.blogspot.com/.

Pada mulanya Syafa agak kurang yakin nak membuat order.Sebab ni First time beli barangan online n dalam kuantiti yang banyak.Paling merisaukan sebab Surah Yassin.takot tertinggal huruf,bacaan lain maksud berdosa pula.

Layanan yang diberikan oleh pihak Warna Inspirasi   amat menyenangkan Syafa n hubby, berurusan dengan mereka amatla mudah, dan sangat memahami kehendak pelangan .
Alhamdulillah hubby dah check beberapa naskah, tiada sebarang kesilapan n Buku Surah Yassin ni sangatlah cantik.Ramai yang suka kelainan Customise Yassin ni --Eksklusif, Kandungan Tulisan jelas,kemas dan besar , Ada terjemahan.

Order yang Syafa sepatutnya lebih beberapa naskah untuk simpanan Syafa pun both my mum nak sampai nak tambah order lagi. ^__^
Terima Kasih Warna Inspirasi

Beserta dalam beg doorgift Akad, Syafa berikan juga homemade choc.Sedap ada 3 biji semua berlainan flavor.
 Homemade Choc

 Doorgift Akad

(Kalau perasan ada bunga rozek kat dalam picca tu.Rozek ni untuk family Syafa untuk Majlis Sanding.)

Doorgift bag ni Syafa sediakan untuk family kedua2 pihak, kenalan rapat n jiran tetangga yang hadir ketika Majlis Akad n Majlis Resepsi Family. ^__^

Till then,
xoxo

11 comments:

~ NANA ~ said...

design 3 tu tersangatttt la cantek okey :)

"cikkin" said...

syafa design sdiri ke tq tag tu? cantik la..=)

umairah said...

waahh..
honeymoon pn ada "pre honeymoon" ey.. ^-^

comeyny tag n doorgift..
best2..
^-^

~ mizzAmy ~ said...

comel tq tag syafa. yg home made choc tuh syafa buat sendiri ke?

Cik Puan Syafa said...

nana : hehe tenkiu my dear ^__^

Cik Puan Syafa said...

cikkin : kami edit sket2 ja. tak pandai buat pun hehe

Cik Puan Syafa said...

umairah : haha.. thanx my dear ^__^

Norhayati Rostam said...

Wah3..
ingatkan prewed photog je yang ada. Rupanya honeymoon pun ada pre.
Love box untuk chocolate tu u beli kat mana syafa?
:D

Cik Puan Syafa said...

amy : homemade choc mama syafa yg buatkan ^__^

aNis LeMoN aBu said...

i ada tanya quotation yaasin itu =) tapi dah beli barang lain masa tu. tapi memang cantik & smart

btw, nanti amek award kat blog i, ok =)

Miss Aai said...

hi syafa,im ur new reader.. :)
syafa buat sendiri ke TQ tag tu?