♥LOVELY Followers ♥

Friday, January 28, 2011

65 # : Looking sexy at night (18sx)

Hye darls,

Entry hari ni agak 18sx.. Amaran dari pihak penganjur,Kalau ada para suami yang membaca entry ini,sila tutup mata ye. Ni entry untuk ladies sahaja.muahaha.

Pernah tak darls pegi shopping complex lalu kedai lingerie tapi segan nak masok.Or hajat hati nak membeli tapi tengok harga, glup* teros cancel!

Syafa pernah! Harus nak lawa2 malam hari untuk hubby ku nanti. Tapi semangat kewangan tak da.huhu

Tapi kini...
Anda tidak perlu tersipu2 malu lagi.
Semuanya dihujung jari!

Yess sangat seronot,Syafa jumpa beberapa kedai on9.
Mai skodeng ramai2  ^__^


Recomended ye!Sebab Syafa dah pernah beli beberapa kali,diulangi beberapa kali ye.. dari ketiga2 link di atas. Berpuas hati.Sesuai dengan harga yang affordable.Size?Jangan risau! untuk lingerie plus size seperti Syafa ada banyak!

Happy shopping darls ^__^

18 comments:

cik yana said...

yup, i pun mmg nk beli online sbb malu gile kalo nk beli kt kedai..apatah lg kalo baju yg berkenan tu seksi melampau..heheh!

Norzi3La said...

wow... mengancam... terima kasih sbb berkongsi.. bley try nih... hee...

"cikkin" said...

hee..bole masuk list ni..heheh *maluu*

fainie_riz said...

lingerie yg kt shoping mall mmg mahai giler..klu dh beli harus pki dr pg smpi mlm..huhuhuu..

Meey@ said...

mcm besh jekk..haha.
syafa!kamu ni plus sizee ke?comel je kot orgnye!=)

ElyaElmo said...

syafa..mcm kecik2 jee semua....
mcm takde size kami je:(

J.i.J said...

glup2..~ uhhu dah banyak kali beli utk kawan2 yg dah nak kawen.. siap g bawak nak yg mana.. sila pilih.. pejam mata tgk harga.. but good infolah sbb nak beli utk diri sendiri nanti..beli utk diri yg malu ..beli utk org lain takmalu sbb sibok bahan org..hehhe

CikSyafa said...

cik yana :kan?. malu tp mahu hehe ^__^

CikSyafa said...

Norzi3La : ur welcome my dear.kalau u pakai mesti menggoda auuw

CikSyafa said...

cikkin : malu, takpa suroh hubby tlg beli?lalala :P

CikSyafa said...

fainie : haha..kan? harusss dr pg pakai..^__^

CikSyafa said...

meeya : saya plus size laa darling..chubby gile huhu.nasib baik ada lingerie on9 yg sesuai utk plus size

CikSyafa said...

elya : my dear..ur bodu cm model mesti laa ada...sekecil2 size sx smpai plus size semua ada.cuba cekidout ^__^

CikSyafa said...

jij :haha..notty ek u ni. takpa dh ad link2 ni senyap2 beli :P

aNis LeMoN aBu said...

haha. syafa, thank u! ive been searching - tapi seperti biasa, xjumpa la kan. =) thank u.

missbutterfly said...

beli banyak2 tau! hahaha...eh.i link u back..tak cakap pun syafa link kita.

realriyana said...

penah jugak beli untuk buat hadiah kawen..tu pun gi ngan kawan & terus wrapping kat situ. lagipun kt japan,,kurang malu sket kot. hihi kat japan ni pun murah2 jugak kalau beli online. :D

ok, boleh masuk things- to -buy list la ni kan

btw, selamat pengantin baru syafa..lagi beberapa hari ni..semoga semuanya berjalan lancar, yana doa dari jauh :)

lunaliz (main) said...

jgnlah duk malu malu~~~
belilah utk valentine ni...
i pernah beli kat www.lunaliz.com..
bukan sahaja murah daripada hok lain...cantik pulok tu...hehe...