♥LOVELY Followers ♥

Thursday, January 20, 2011

61#: Berita baik Ordering paper bag!

Hye darls,

Another quick update,Syafa terima banyak email bertanya mengenai entry paper bag/box sebelum ni.N ramai juga yang minta Syafa tolong survey/beli. Kepada yang masih samar2 paper bag mana? click entry ni

And now,mari tengok box Syafa ^__^
 

Taraaaaa...hehe picca sebelum n selepas.

Yes indeed if beli dari kilang adalah lebih murah.Plus kita pegi pick up sendiri kan?hehe. N kita bole face 2 face dengan vendor tu,n buat pilihan.

Till then
xoxo.

21 comments:

ctzurai said...

syafa,nk dekat dah kan...xjemput cheq kaaa..

Syima Syaz said...

syafa, saya dengan tunang dah agree dah pi sana bulan 5 nanti.hopefully kilang tu tak tutup, box tak habis, and harga tak naik..sebab nak beli banyak dalam 2000/box.hehe

kitorang akan pegi sendiri lah since ramai sedara, dan gf adik pun orang sana..so pegi dgn dia lah.thanks syafa sbb bagi info yang teramat berguna ni...heart2...

miss puteri said...

ok dear!!! hehe (~_^). nak kol malu lagi. bagi syafa kahwin dulu.. sebab knduri put bulan 9 (~_^)..mekaseh dear!!

cha said...

wah bagus ni.u duduk mane ye?

lovelyadibah said...

Nk la amik syafa as PS:)paper leh bincang :)

xoxoxoxo

:)

CikSyafa said...

ctzurai: my dear, syafa jemput semua b2b..meh tau ^__^

CikSyafa said...

Syima Syaz: waah, nk turun ke.. dont worry, kilang tu tak tutup.
Kalo x cukup kotak, vendor akan reproduce. By the way, kalo perlukan guide jalan ke sana, emel syafa ya ..
Happy to help you also..hehe

CikSyafa said...

puteri: roger..hehe..nanti kita calling2 bincang pasal ni..

sama-sama kaseh :p heheh

CikSyafa said...

cha : my dear, i duduk dalam pulau ^__^

CikSyafa said...

adibah: darlingx, bole2..nanti kita talk-talk..haha ^__^

cik yana said...

dear! :)
ada tak kotak yg setengah size drpd size kotak U tu? i email diaorg td tade reply pun :(

nizabeba said...

wah syafa! harinye da semakin hampir! happy preparing! =)

~ mizzAmy ~ said...

dah jadi PS dah skang nie. amy pun mungkin ke sana. alang2 pegi beli boleh jalan2 cari makan. LOL.. hehehe... and boleh jumpa Syafa juga. ;)

My Big Day said...

Syafa, dah x lama dah ni.. mesti berdebar debar... hikhik...
thanks 4 ur info, my hometown penang gek tp xleh nak survay byk benda pasal i keje kt kl T_T..
u byk membantu! thanks!! weeee

CikSyafa said...

cik yana:my dear, kotak Syafa yg paling kecik.if nak lg kecik is chinese lunch box :)

CikSyafa said...

nizabeba: huhu berdebar gak ni..hehe tenkiu darling..muaaahx ^__^

CikSyafa said...

amy : tlg kawan2. if nk syafa tlg jd tourguide pun bole.haha
amy nak trun sini ek?yippey bole jumpa ^__^

CikSyafa said...

my big day : ur most welcome darling! waah kalau kat penang bole laa kita jumpa2 ^__^

makcik rokiah said...

kite pun kawen februari yeay :)
byk lagi nak kene buat ni kan syafa...zasssssssssssss..

CikSyafa said...

cik rokiah: yippey congrats to both of us ^__^ hehe. tak menang tgn dh haiih

Missyanz said...

Syafa, apa size kotak ni.. sy tgok dlm web diorg byk size..