♥LOVELY Followers ♥

Monday, January 17, 2011

60 #: Akad nikah favor

Hye darls

Quick update for today.Syafa nak share idea mengenai akad nikah favor.Setelah lama fikir2 apa yang patut diberikan untuk majlis akad nikah.Syafa n board director(my family hehe) memutuskan untuk beri....

beri apa?
Hehe

Taraaaa

Syafa beri customise Yassin,for my akad nikah day + small reception on my side. Nice tak?hehe perasan sensorang haha.PR bagus.Dealing with them amatlaa senang.Alhamdulillah Pilihan White Metallic cover +  Turqouise stamping adalah tepat.Sangat cantik,Font wording surah pun besar,sesuai untuk Syafa yang rabun! Terjemahan pun ada ye!
Love it!Senyom sorang2 haha. Kepada yang pernah tengok yassin ni, cik yang mengorder tu saya laaa.muahaha berkurun baru nak reveal :P
Syafa customise Yassin dari http://warna-i.blogspot.com/
Bukan sekadar Yassin je tau diaorang buat, Al Asma Husna pun ada, termasuk kad kawen ^__^ .

Tunggu apa lagi dapatkan quotation sekarang!hehe
Berminat contact http://warna-i.blogspot.com/  ^__^
Full review tentang semua vendor Syafa reveal lepas kawen ya ^__^

24 comments:

lovelyadibah said...

YAY!!syafa mcm leh baca jer pe yang dba cari2..eceh..gedik plak..

thanks!suka sgt dgn info nie:)

cha said...

wah good idea :)

♥e'in♥ said...

wah.. nice idea.. e'in cm lom penah jumpe owg bg surah yasin.. nice2!!

Cik Belle said...

saya pun plan nak kasi Personalized Yasin. the cheapest i get, RM2.50. warna-i berapa eyh die charge?

cikTari said...

Syafa, sama le. Saya pun tempah Yassin dengan Warna Inspirasi. Tapi stamping saya pilih kaler silver ^__^

Renee Meow said...

chanteksnyerr... :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Aya said...

simple but very nice :)

intan said...

cantik la dear.. how much per pieces?
email me eh,.interested. nobody_atpc@yahoo.com

http://intanorazam.blogspot.com/

CikSyafa said...

adibah: waaah cheq pun sangat suka ^__^

CikSyafa said...

cha: hehe tenkiu darlingx ^__^muaaaah

CikSyafa said...

ein: tengs darling ^__^ hehe

CikSyafa said...

cikbelle: a bit pricey darling.rm4.50.coz of hotstamping+metalic cover.but if u find cheaper than this go for it dear ^__^

CikSyafa said...

ciktari: waaah ada kawan ^__^ dh dpt belom yassin?

CikSyafa said...

renee:tenkiu darling ^__^muaaah

CikSyafa said...

aya: tenkiu my dear ^__^

CikSyafa said...

email sent to cik intan sweet kita ^__^

~ mizzAmy ~ said...

bestnya... tak mampu nak buat dengan i-warna. amy just d.i.y sendiri je. hehehe...

CikSyafa said...

amy ; waaah diy.mantopps! lg memorable kan.^__^

rini.borhan said...

hi kt pon da tempah tuk akad nikah n kenduri tahlil..silver+ light pink..hehe..tempah jgn tak tempah berbaloi2...

sapphire said...

salam CikSyafa,

boley tak nak tahu berapa harga yasin tu..cantik..sgt berminat.. :)

email kt sini eh..
gemluve@gmail.com

THANX! :)

DaHLia said...

very nice!!
simple jer tapi menarik sangat
bagus kan bg yasin ni..bila orang guna (baca) kita dapat pahala..
tapi xleh jadi trend semua bagi, takutnya nanti penuh surah yassin kat rumah..kang jadi simpanan je, tp xguna susah gak :D

Ms Marliana said...

i pon pekenan dgn yassin ni... tapi i ll pass.. not within my budget ... hehehehe...

PwettyPearl said...

hi babe.. bpe hrge per pcs? was thinking to get a nice yassin booklet for my baby's aqiqah very soon ;)

PwettyPearl said...

hi babe.. bpe hrga per pcs? was thinking to get a nice yassin booklet for my baby's aqiqah very soon..tq =)