♥LOVELY Followers ♥

Friday, January 14, 2011

58#: Choco Kiss kiss favor

Halo darls,

Syafa nak share pasal personalize choco bar ni dah agak lama.Tapi sekarang baru ada kesempatan. Rasanya ramai dah tau pasal choco bars ni.
Sangat sesuai untuk buat hantaran juga ^__^
Meh layan picca meh,

large size pack
medium size pack

kan?kan best bole letak picca. juga bole dijadikan hadiah kepada pasangan pengantin ^__^.ada banyak size,large,medium,small.bole pilih ikot bajet kita.. hehe
Ok, yang dibawah pula as a favor untuk doorgift!
cute box kan?
juga didatangkan dalam bentuk minibars ^__^

Idea yang sangaaat best kan?kan? Banyak review kata choco ni sedap juga.Cambest je bole try gak ni ^__^
Berminat?bole terjah link2 dibawah :-



Bole customise wrapper, price pun affordable RM2 perpice and yang paling penting hehe banyak flavor ^__^

Lagi satu link personalize favor kiss2..meh tengok
Comeyyy kan? rasanya kalu nak DIY pon bole...hehe
Kalu tak menyempat..bole cuba link ni

Yang ini tiada minimum order, small quantiti pun diterima.Ada personalized bar juga.And ada pelbagai flavor.

Berminat? Cuba la ^__^

Till then,
xoxo

13 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

comey nye....cekelat2 tu

✿(^^,)✿

"cikkin" said...

menarik!! kite pon tgh servey juge..=)
ni ade lg satu link ..
http://www.facebook.com/profile.php?id=1163100622&ref=hpbday&pub=2386512837#!/album.php?aid=22547&id=100001564665921

just nk share..=)

~ mizzAmy ~ said...

teringin nak bagi choc tapi budget seperti tak mencukupi. tapi kalo nak bg kat kwn2 terdekat, boleh kot. hehehe...

Izzati Ghafur said...

aritu kite pegi karnival kahwin kat Stadium Shah Alam, and one of the vendor to jual coklat sedap gak.. tapi da lupe apa nama dia. ngegegee

wafa azman said...

syafa, yg dlm box tu sgt sesuai unt hantaran.. tQ so much for the info.. like it a lot!! ;D

lovelyadibah said...

Sgt sukala!thanks syafa..mmg tgh survey gak nk bg doorgift pe t..:)

xoxoxoxo

:)

CikSyafa said...

yanie:kan kan...hehe bole customise design...loike banyak ^__^

CikSyafa said...

cikkin: waaaah tengs darling, sharing is caring kan ^__^ hehe muaaah

CikSyafa said...

amy: darlings cuba try choc ni...below then RM150 for large pack. cuba tau ^__^

CikSyafa said...

izzati: alaaaa yayang nanti share2 nak link..teringin gak nak tau ^__^

CikSyafa said...

wafa: kan kan! very nice...and very affordable ^__^

CikSyafa said...

adibah: syafa pun loike byk jugak ^__^ hehe

Q said...

syafa,
sweet giler coklat...nice idea untuk bg kat budak2..nak bagi kar semua tak mampu...hihihi but i don't like coklat...hahha