♥LOVELY Followers ♥

Tuesday, December 14, 2010

45 # : Calling all Spa in Penang

Hye peeps,




Muahaha, title gempak, sebenarnya tak da apa pun.Actually really need have dari semua darlingx.Syafa sekarang tengah mencari tempat Spa Treatment yang memurah sekitar Penang. Hehe hari berbahagia kan dah dekat, so molek sesangat laa kita reramai pegi mencomelkan diri, treatment, facial,mandi bunga, lulur buang segala daki berlapis2 ni haha.

Google punya google terjumpa link2 dibawah:-

http://teratakspa.blogspot.com/
http://www.zen-wellness-spa.com/
http://www.danaispa.com
Ardour Spa

Teratak Spa tu dekat benor dengan umah. Price sedang2. Syafa penah try. Best gak. Owner Malay..tapi yang lelain semua owner chinese.hurmm..still thinking opismate ajak pegi yang dekat krystal point. katanya murah juga. n charge ikot jam.(ada frend try, sangat recomended sebab dia wat treatment time migrain, hilang sakit dia)

Ok2 kumpul info lagi...nanti Syafa gtau bila dah p ye.hehe.Kengkawan semua kalau ada info Spa best kat Penang share2 laa ye.Really appreciate it

Thanx in advance ^___^

7 comments:

Cik NeyNa said...

syafa..
sedih nih..
nak senarai OV..huhuhuhu..

~Yun~ said...

hi dear..i pn duk penang,tp kat seberang prai la..satu lg spa yg bes kat seberang jaya,dekat dgn sunway carnival..RZAC Cosmetics..package die affordable.. =)

PurPLe LaDy AiFA said...

kalo ade satu kat gurney pon ok gak.. djoyce nye.. die bukak facial spa kat i avenue belakang b suite tue.. tp spa die kat area gurney.. heee

CikSyafa said...

cik Neyna: My dear, tunggu ye...Syafa tengah tuch up sket2. sabar ye.

CikSyafa said...

Yun: hye hye hehe...
waah..ok tak? pakej apa ek yang ada? klu dekat area sunway carnival..tak jauh sangat laa tu.bole p check hehe

tenkiu my dear ^__^

CikSyafa said...

Pn Aifa: waaah dekat i avenue? dekat sangat dah dengan umah Syafa. tp tak penah pasan pulak...nanti nak p tgk

tenkiu sooo much ^___^

Q said...

SYafa, I dunno much about spa..but im looking for a spa yang ada untuk lelaki punya sekali..hihih pernah dengar tak kat mana2?