♥LOVELY Followers ♥

Sunday, December 5, 2010

40 # : Demam +Hantaran

Hye peeps,

Minggu ni minggu sakit sedunia.(pepandai je kan) tapi for me yes..Syafa demam , satu family pun demam sekali harung dengan Encik Tunang pun demam. huhu (demam seangkatan dengan sedara maranya selsema +sakit kepala+batuk)sabar je laa

Tapi itu semua tidak menjadi penghalang untuk menshopping sakan.Hehe dalam demam pun gagah shopping!

Alkisahnya last Friday,Syafa yang boring dok dalam opis cam ice batu sejuknya mengoogle cari idea untuk blog.Tup tup terlintas tengok web jam.Waahh terlioq laa plak tengok jam lelawa ni.( Act dalam hantaran Syafa tak da jam)

Dengan pantas meng call Encik Tunang,

.....dan inilah hasil terjahan kami hehe


 Ini cara cara menilik jam.haha...punya tenung jam tu,snap picca satu ingat tak pasan...Sekali picca sendiri pun telah disnap...hihi

 Tapi dalam cermin je la.Pegi tilik satu kedai je.Berkenan terus hambik!muahaha

Then singgah  beli snack alas perot haha.Alas laa sangat.


 Bukti kami yang baru balik kerja...Encik Tunang dengan beg galasnya haha.

Apa yang di rembat? Mesti laa XXL crispy chicken. yup sangaaaat la kenyang. lagi best dari KFC ye. tak caya?cubala:P

Yippey Syafa ada jam haha ^__^

16 comments:

miss puteri said...

hehe.. nak terus dapat kan..hehe(^_~)

harzharun said...

hi dear..teringat lak zaman soping nak bli hantaran dulu...kami duk kat perfume je pun dah bjam2...i suka perfume botol cantik dan bau sweet..jenuh tau mcari...seb bek hubby(masa tu tunang) sabar...maklumla, masa tu lom kawen..skang, i pilih lama2 pun dah bising.....haishh!!..heee

lovelyadibah said...

wah..dier beli jam la~..huuu~..bestnyer..nk tgk gak jam nyer :)huuu~

Nurul Fariha said...

tula .. nurul pun ingat nak beli jam utk hantaran..hehehe..beli jam time sale bulan disember untung skit.. terutama bila nak krismas... hahaha.. harga jatuh tergolek2... yeeaahhoo!!

anaztasias aira said...

hahaha nanti saya cuba =)

Izzati Ghafur said...

halal ke restoran ni? baik2 tau. skg banyak kes tak halal especially chinese food, diorang mmgla tulis halal, n cop halal, but kat belakang penguatkuasa, diorang dapatkan ayam dari sumber x halal. banyak terjadi. so, i nasihat supaya becareful.hehehehe =)

iedayah said...

ktne ni dear?ou ea?

CikSyafa said...

miss puteri:hehe..kan..nampak yang berkenan tak da nye dah pegi tilik tempat lain.teross rembat ^__^

CikSyafa said...

harzharun :betol2, bab tilik perfume laa paling lama..haha sampai jammed idung semua bau sumbaat hahaha.seb bek en tunang pun sama naik kaki tilik berjam2 hihi

CikSyafa said...

lovelyadibah: hehe i loike my jam..tunggu wedding nanti ek..sabor2

CikSyafa said...

Nurul Fariha: betol2,time ni sales banyak...bole tilik banyak kedai..berbaloi2 ^__^

CikSyafa said...

aira:cuba laa ^__^

CikSyafa said...

Izzati:i.Allah diyakini selamat..Syafa nak try ni pun lepas tilik beberapa kali. Kawan2 ofis yg gtau.^___^

CikSyafa said...

iedayah : erk ou tu ap dalingx? huhu

Ciksue said...

wahh cik syafa terus dapat jam ek,hehe..suka kan
tapi sue jenis tak pkai jam,uwaa..rugi jer,hehe..klu tak leh pau incik tunang jugak,hihi

nizabeba said...

XXL chicken ni mmg sdp kan!! waa..terlioq da.. *_*