♥LOVELY Followers ♥

Friday, December 31, 2010

51# :Bantal nikah elegant part II

Hye peeps,

Ada yang masih ingat lagi tak entry bantal-nikah-elegant . Syafa satu ketika dulu?kalau tak bole klik sini
Today Syafa nak share lagi satu bantal nikah elegant.Really gorgeous Syafa suka sangat!

meh tengok meh


Gorgeous kan?kan?..sesuai untuk majlis tunang,atau majlis akad nikah. waaaaaah untung semua b2b kat KL because vendor bantal nikah goegeous ni adalah Ren-da Bellezza,hak milik Cik Puan Anil juga salah seorang bride blogger.

So apa tunggu lagi...teros cekidout website http://rendabellezza.blogspot.com atau email rendabellezza@yahoo.com . Bukan sekadar bantal nikah, dari sekecil2 majlis berendoi ke majlis kahwin pun derang deco.Harga? i.Allah mesti berbaloi! cuba laa ^__^

Till then,

xoxo
p/s Bila laaa, vendor kat Penang nak wat camni?huhu nak p request laa!

3 comments:

erienz said...

salam perkenalan, sangt cantik yer...berkenannye, nasib baik dah kawin...hehehe...

iDa said...

cantik la..tapi cam gayat ja nak dok atas tu...huhuu

dyn said...

cumilnye bantal ni....nak jugakkk