♥LOVELY Followers ♥

Friday, December 10, 2010

43 # : Hari Tag sedunia

Hye peeps,

Hehe tajuk entry tak bole blah. Ini la akibat lambat g amik tag., sekali nah bertimbun tag ku. Hari ni enrty tag dijawab berjemaah..

Sila jangan tertido ye, nama anda tersenarai juga hahaha

Award beautiful bloggers


Another beautiful blogger award Syafa dapat yippey ^__^ this time from cik Yuz Sha dincma kita.tenkiu tenkiu

Kali ni Syafa nak share award ni dengan bloggers2 sekalian(eh 15 je ek?)


1) Thanks the person who give you this award
2) Link that person at your blogroll
3) Spread to 15 blogger which you think awesome


Second award  
Blogger harapan



waaah, tak pernah menyangka akan dapat award ni. Thank again to cik Yuz Shadincma . hehe sronot ni ^__^


1. Nape aku suke memoriseorangmuda?
***Ok to be frank, masa !st time Syafa g jejalan ke rumah memoriseorangmuda. Terpegun tengok waaaah..blog dia banyak gadjet. very nice blog she has. Umur baru 16 tahun haha, tapi info dalam blog meletops.(tak macam student form 4)). Info pelbagai  sesuai untuk semua peringkat umo n banyak tutorial berguna sesuai untuk Syafa yang masih lagi bertatih dalam dunia siber.(fuyoooo ayat tu sila muntah!)best of luck my dear on ur SPM next year .^__^

2. Reaksi selepas dapat award ini?
***Like apa yang Syafa gitau kat atas, memang tak sangka nak dapat award ni. Coz Syafa still baru sesangat dalam dunia bloggers. N Syafa bina blog ni untuk reference Syafa n kengkawan semua.Alhamdulillah ada yang sudi membaca. I.Allah Syafa akan perbanyakkan info lagi.

3. Perlu tag 15 blogger lain
***Ok blogger2 bertuah adalah ^__^
3rd award


Syafa loike banyak award ni! sungguh pink ^__^ thank to Cik Syahira from pink-orange-theme .( Blog owner ni pun sungguh pink ).
Ok2 mari kita menjawab tag ini:


1. copy and paste this award in your blog.
***Dah ^__^
2. write an entry, 5 things to do in 1432H
***Erk o o yang ni payah sket...huhu here we go
-Nak settle kan secepat mungkin preparation kawen ni. huhu
-Belajar lebih mendalam ilmu Agama (of coz mencukupkan semua amalan i.Allah) 
-Belajar ilmu rumah tangga ( sekarang tengah bertapa sket2 ngan mama ,Syafa kan nak jadi wife n anak yang solehah wink wink**)
-Menjadi pekerja contoh (muahaha selama ni rajin juga,rajin ngelat hehe. nanti nak jadi lebih rajin..)
-Saving bebanyak ( sekarang pun Syafa saving, tapi bcoz of nak kawin, saving surut begitu lajunya..huhu)

3. share your mission and/ or vision for this new year.
***nak jadi Pn Syafa secepat mungkin (haha gedix tak :P)
 
4. tag 5 person and let them share their things to do.
***Bloggers yang bertuah adalah 
http://miszchet.blogspot.com/(Cik Sue)

To all bloggers ku yang schomel...sile ye amik award ^__^ hepi tagging day 

16 comments:

iedayah said...

dear...tq 4 this award..wa...terharu..

.::DinCma::. said...

hai CikSyafa..

wahh byknyee award..
mmg sesuai ngan tajuk.. he3..
thank for give n take this award;-)

lina said...

CikSyafa, i dah jawab tag u dan i jugak ade anjurkan contest utk b2b. u are invited :)

MiYOKO TACHIBANA said...

thanks a lot laling...:)

terharu betuiii...:)

asfira aminuddin said...

thanks for the tag dear :)

btw, bnyaknya u dapat award. mesti u sgt feveret ni kan :D

iDa said...

thnx dear... =D

CikSyafa said...

miyoko: my dear jgn lupa tau.amik ye ^__^

CikSyafa said...

asfira: huhu tag lama cheq peram tak jawab ni la akibatnya :P

CikSyafa said...

ida: u r most welcome ^__^

Norhayati Rostam said...

For sure dear.
Link u dah memang ada di sidebar blog.
Thanks for following.

Cik NeyNa said...

ahakz..
beautiful blogger..
malu ai..wink..wink..
ari nih baru dapat amik..sangat bz nih..hehehe
tq darling..

lovelyadibah said...

eh eh..xsangka i pun dapat award..thanks dearie :) happy sangat :)

wafa azman said...

tQ syafa!! **happy** ;D

WillBe.Mrs said...

Shafa: thanks 4 award...sorry br terperasan..! i yg sgt bz...dah lama x bkk blog...tqvm..!

Jaaja said...

Thnks syafa 4 award tu. =)

~ mizzAmy ~ said...

dear, thanks for the award. nanti free, i dtg collect. hehehe...