♥LOVELY Followers ♥

Wednesday, December 8, 2010

42 # : SSF sales up to 70 % + Frame

Hye peeps,

Selamat menyambut tahun baru ^__^ hehe

Mood cargas betol nak menghapdet blog. Kemarin Syafa, Mama n En Tunang pergi ke SSF membelah beli.Info untuk semua,Penang ada dua cawangan SSF ye. Satu dalam pulau  lagi satu di Butterworth (Taman Inderawasih).
Jom2 layan picca




Tarraaa....hehe baru 2 picca dah selesai membelah beli :P Actually sehari suntuk kami bertangga kat sini.Terlupa nak snap alih nak balik baru tringat.
Pelik benor.. dok dalam ni letak rasa lapar plak..haha keluar2 ja SSF teros perot keroncong muahaha.

Oh btw, Syafa ada nampak frame yang Si kecil cari. Nampak kat window SSF ja. lupa nak p tanya.( sori sesangat semua 2 kali p pun lupa gak nak tengok harga)

tapi Syafa sempat snap picca,hopefully membantu

 frame 1

frame 2

Maaf ek..picca zoom dari jauh.hopefully nampak ye.

SSF ada sales sempena krimas.mula 3Dec -12 Dec. to all b2b yang masih lagi cari bunga lawa2 ke barang2 deco hantaran bole laaa pegi menjenguk hehe. Potongan sampai 70%.
Jangan lupa terjah SSF ya  ^___^

Till then,
xoxo

27 comments:

realriyana said...

pergh best gila kalau dapat pi ni... sampai 70% tu.hehehe

Dita Lolita said...

penang tuh..jauh..hehehehhe..

iedayah said...

tq dear 4 da info..sdg memikirkn ap r i nk bli lg ek

NaniE said...

syafa, i follow u balik, dear..

Cik Nurul said...

oo..syafa..gi shopping ek..banyak dah ke beli brg2 kawen?

~ mizzAmy ~ said...

owhh thanks dear for the info. hopefully ssf kat KL ni pun sale sampai 70% jugak.

MiEzA said...

slama ni lalu kat ssf xnah pon trasa nk singgah beli. takut barang rega mahal.. affordable ek syafa?
kat ssf nk beli kena jd member dulu ke br dpt diskaun 70%

CikSyafa said...

realriyana : hehe rezeki dapat p belah beli time ni

CikSyafa said...

dita:my dear ssf whole msia ad sales. serbu ^__^

CikSyafa said...

iedayah: haha pk jgn tak pk...karang g terjah lagi rambang mata ^__^

CikSyafa said...

nanie: yeay...jiran baru thanx sbb singgah ^__^

CikSyafa said...

nurul:alhamdulillah banyak dah settel..^__^ hehe

CikSyafa said...

amy: darlingx...klu tak salah syafa whole mesia sales. cuba check ye ^__^

CikSyafa said...

mieza: harga sama j ngan a tu z.certain more murah. xjadi member pun bole dpt diskaun tu hehe...try check na ^__^

❤ Cik Ain ❤ said...

wah, srnk tol shopping time ade sale kan.. hoho. =)

...miSS fAi... said...

cik syafa...!!! sudah mau kawen ya..
congrate k.... sronoknye shopping2x...!!! YES... ♥♥♥

si kecil said...

alaa syafa..sweet je tolong snap gamba tu. saya dh pegi ssf tu. hihik..tp tak beli lg pon..

cik SYANA'S @ I-cha comel said...

waahh...tak lama lgi jdi ratu sehari lee yee..tahniah...

thanks...sudi fly2 ke blog saye... sy pon dh follow u...be fwenz 4eva...=)

CikSyafa said...

ain: betol2 sangat sronok tambah2 kalu ada yg tlg bayar...haha

CikSyafa said...

fai: ye my dear..i.Allah bulan dua ^__^ kalu cik fai dok kat utara bole Syafa jempot

CikSyafa said...

sk: darlingx u dah pegi ek? tak pa2 ada masa lagi, try survey harga ^__^

CikSyafa said...

syana: yippey thanx schomel datang jenguk jiran ^__^

MiYOKO TACHIBANA said...

missed this out...
tp, still ade 2 ari lg...bolela g serbu ssf kt perai tuuu

Meey@ said...

syafa!=)
betul ke sale smpi besok jek?apa yg murah ek kt ssf butterworth ni?lalu jek tak penah pun nk singgah.hehe.
syafa duk mn kt penang?

CikSyafa said...

miyoko: serbu jgn tak serbu ^__^

CikSyafa said...

meeya: haah sale sampai hari ni, harga depends lalings..certain ada yg murah byk certain sama j...


Yup org pulau ^__^

PurPLe LaDy AiFA said...

la... sampai 12 je ke.. br nka g tgk minggu neh.. hehe