♥LOVELY Followers ♥

Wednesday, November 24, 2010

36 # : Yummy Chocolate Fountain

Hye peeps,
Baru2 ni Syafa pegi kenduri kawan, ternampak satu benda yang amat menarik.
Syafa nampak Choc fountain atas meja beradab!( picca takda, sori kamera lupa bawak) huhu kalu dapat fountain ni heavennya...teringin seyy.

Dulu penah tengok review dari ex b2b kita..tapi tengok skali lalu je laa.Tapi bila tengok sendiri depan mata,wow! sampai termimpi2 hokey!muahaha..terok angau lawak betol Syafa ni kan.Tapi ni betol..siyes termimpi huhu.

Meh tengok meh choc fountain:-

taraaa, sedapnya kan?
 

 see,ada choc white juga!huhu,terlioq dah ni


 Huhu, nampak sedapnya....bersalut choc camni(tengah type entry ni pun dah telan air lioq hahaha!)
Ok ni laaa pose wajib cheq akan wat depan choc fountain!muahaha

Sekarang Syafa try mencari kat area Penang ni, tapi tak jumpa laa.Terfikir nak membeli, Encik Tunang kata,busuk2 harga dia mesti 5-6 rat..huhu berpeluh jap.Pastu kena soal, napa tak tanya je kat kawan tu mana dia rent.Huhu sori ye Encik Tunang ku, sayang pemalu laaa~ malu tapi mahu...blushing** ^__^

Kengkawan ku sekelian tau tak kat mana boleh rent choc fountain ni?teringin sesangat.Please please pleaseee let me know ok if korang tau vendor2 or bride yang nak sewakan ^__^

Thanx in advance ya~



24 comments:

Cik NeyNa said...

me also teringin nak letak..
ari tu ada tengok rental dalam blog..tapi bukan area penang lah dear..tapi rasanya u rent jer..nanti bawak lah balik penang..
eh..ai pon dok penang..tapi keje kat putrajaya..tengah pening gak nih cari videografer..

cik senah said...

Salam...

Hermmm.. kalau kat penang.. chek tak pasti.. tapi..kalau kat KL.. berlambak sgt2.. try tanya tokey blog ni :

www.merisikgallery.blogspot.com

p.s : chek tgh menyinggah blog2 org.. chek pun B2B jugakk.. insyaallah somewhere aroung nov. 2011 - hari bersejarah chek..

p.s lagik : pertama kali singgah blog awak.. teruih tulih komen pjg lebaq.. harap dapat membantu nohh..

( nurasyidah1981@gmail.com - chek tak dak blog.. heheh )

♥♥ eija ♥♥ said...

huhu..
nampak memang sedap... tapi rasanya tak mampu laa kot...

Norzi3La said...

hai syafa.... kalu kat penang sy xpasti.. kalu kat sunway piramid ada jual benda nih.. tp xd la tinggi dan besar mcm tu.. dia dlm 3 tingkat xsilap.. harga dlm 200 lebey..

WillBe.Mrs said...

dear, i tau ktne leh rent tp kt KL la...u nk ke? kalo nk email i yep...x silap dorg rent utk yg 3 tier, yg besar cm gitu xtau ada ke x...

Izzati Ghafur said...

naahhhh. try google fahim coco. their phone no , 0129532483

BuNGaKRiSTaL said...

hye dear!

actually x tau kat mana nk cari benda tu..

cuma rasa teringin nyerr bila tgk gambar2 tuuu..

yum! yum! ;p

~ mizzAmy ~ said...

ha'ah lah dear. mmg menarik tapi tuh lah kalo amy kat kelantan nunnn lagi lah susah nak jumpa. T____T

CikSyafa said...

Cik NeyNa : u pon org penang ke? yeay! ^__^

CikSyafa said...

cik senah : Salam kenal^__^ hehe, Syafa dah emel kat MG. thanx for the info yaa dear

CikSyafa said...

eija: tu laa, Syafa pun fikir nak cari yg murah2 j,klu mahal...tinggal kenangan je laa ^__^

CikSyafa said...

Norzi3La : My dear! syafa nak2 ^___^ nak emel . bole tolong belikan tak ^___^ hehe

CikSyafa said...

WillBe.Mrs :dear Syafa nak2. ai cari emel u tak jumpa huhu.(lurus bendul sket bab IT)

CikSyafa said...

Izzati Ghafur: Thanx lalink! sepantas kilat Syafa mess ^__^

CikSyafa said...

BuNGaKRiSTaL : kan..kan... tengok pun dah terlior ...mana nak cari ni ek

CikSyafa said...

mizzAmy: tu laa kita jauh kat ats ni ssh betol nak jumpa barang2 cmtu..apa kata kita beli je laaa...buat rent haha

rose said...

salam kenal cik syafa..

teringin jugak nk choc fountain 2..xdpt besa kecik pun jadi ler..hehehe..tp nk mencari benda 2 ntah la kt ne..huhuhu..

i link u 2.. =)

lovelyadibah said...

aiyoo darling!!cari k i nie??:)

thanks sbb link i oke!!muah2!!

gaun putih said...

kecur air liur tgk coklat! sukee!

masmOna said...

hi cik syafa..sedapnyaa choc fountain tuuu.teringin satu jugak..hehe

CikSyafa said...

rose: thanx my dear jengok jiran hehe.tu laa kan dapat yg kecik pon takpa..teringin sesangat dh.

lovelyadibah:hye lalingx thanx sebab jengok jiran hehe muuaaaaahx ^__^


gaun putih:haha!jom kecur sama2

Norzi3La said...

penang duk kat mana?? bakal suami iela pn org penang... dia kat seberang jaya... tp insyaAllah bln 12 nih iela g penang.. ada kenduri membe.. pape ley email iela kat sini (norziela@pmo.gov.my)

CikSyafa said...

penag duk dlm pulau ^__^, waaah kawen org penang hehe.

oraiit nanti ap2 syafa roger

aNis LeMoN aBu said...

Dear, u nak choc fountain. I nak mesin buat sugar floss/cotton candy. Tapi xde la..

ada idea x? (sebok j nak tanya, kan.. just in case u know hehe)