♥LOVELY Followers ♥

Friday, November 19, 2010

34 # : Triple 2 OMG

Hye peeps,

Agak berpeloh tengok wedding ticker kat side bar, lebih tepat lagi terbeliak biji mata Syafa cam picca kat atas! tinggal lagi 2bln 2mggu 2 hari..huhu!

Wedding preparation sungguh tak progressive!Cuti sket ja,so prep pun sket je la...ecece salahkan cuti yang sket plak! teruk betol!!haha sendiri yang pemalas.

Camne laaa b2b lain semua bersemangat waja siap DIY lagi.Camne kengkawan boleh bahagikan masa walaupun bz dengan exam,bz dengan kerja?Memang tabik springggg!^___^

November hampir sampai ke penghujung,bulan depan dah december pastu masuk tahun baru!aiyoyo..
Nebes dah menyerang tetiba..Tinggal 2 bulan lagi sempat ka?
Ok2..tarik nafas dalam2 dulu...Syafa teros list kan progress Syafa untuk bulan nih..
Meh tengok meh.. if ada yang tertinggal bagitau ya.

November list :-
  • bahan2 deco bilik pengantin (dah beli)
  • cat bilik pengantin (40 % in progress)
  • Doorgift akad (60% in progress)
  • Doorgift sanding (10% in progress tapi doorgift untuk kids masih pending tak tau nak bagi apa huhu)
  • Pencarian OV still berjalan (quotation2 dah dapat tunggu bincang ngan incek Tunang, nanti i.Allah Syafa letak list kat sini untuk panduan semua Northern b2b ya)
  • Hantaran (nak top up tunggu sales bulan dec )
  • Pelamin design (yeay mama dah approve!  ) 
  • Kad kahwin ( call emel bertubi2 vendor sengap ja..apa dah jadi ngan kad ku ittew!adoii sempat siap ka?sabar je laa!)
  • Spa ( dah survey2 tapi memang harga mahal ek, ada cadangan tak?)
  • Catering ( menu makanan untuk dua2 belah dah decide alhamdulillah)
  • Langsir bilik n rumah ( dah beli n dah hantar tailor)

    Huhu cipot betul kan?Adoi laa...

    Ok2 azam bulan hujung bulan november! (apakah?? :P ) Pasang gear 4(hehe baru gear 4 ja) settlekan sebanyak mana yang boleh!chaiiyokk Syafa! ^__^

    6 comments:

    Q said...

    boleh share quotation Ov??hihihi

    takper..jgn panik...lajukan skit kayuhan...;)

    good luck!

    ..mem0ir Qaira.. said...

    chaiyok..jgn tensen2..sy yg tggal 2 weeks lg pn mcm2 xbuat lg..agk2 ni mcm nk masuk gear ala turbo dah ni..hehe..

    .::DinCma::. said...

    semoga segala urusan syafa d'permudahkan
    n berjalan lancar;-)

    CikSyafa said...

    Q: i.Allah my dear,nanti bila Syafa tanya permission cik Tunang ^__^


    mem0ir Qaira:waah lagi 2minggu!bukan turbo dah ni!bullet train :P

    dincma: i.Allah amiin ^__^ thanx lalinx muuuaaaahx

    anaztasias aira said...

    dear, cepat masuk gear 5 heheh :) all the besh ek =)

    realriyana said...

    buat satu2,jangan panik syafa! hehehe walaupunturut terasa la debarannya. :) goodluck syafa dengan DIY & aother preps.. :)