♥LOVELY Followers ♥

Friday, November 12, 2010

30 # :Feather handbouquet

Hye peeps,

Pasal handbouquet lagi ...yup dalam banyak2 handbouquet yang Syafa jumpa,tetiba teringat ada salah seorang mantan b2b kita yang penah pakai feather handbouquet untuk weddingnya.Masya Allah terus jatuh cinta lagi!muahaha...terok betul Syafa ni,tak tetap pendirian!

Jom tengok feather handbouquets yang Syafa jumpa








Schweet kan...tu laa.skrang dah pening.hihi..Ok2 n the our mantan b2b yang Syafa inform awal tadi adalah...jeng jeng jeng....drumrolls please ^__^



Yeah...Pn Zila cun melecun kita.Sweet kan the bouquet?Pn Zila,Syafa curik picca yer...hehe(her wedding was superb!n she also renting her wed thingy such as baju nikah,viel ect...g terjah blog Pn Zila for further info)

Jatuh hati banyak dah ni!Beli bunga hidup,then letak feather walahwei...mesti cun!hihi (verangan banyak budak sorang ni!)

Im already made up my mind!hehe..nanti Syafa reveal yer my handbouquet ^__^

Till then,
xoxo

10 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe.... \
kalau ikut jaa agak geli bila pegang fur nie hehe...
tapi kalau dalam gambar cantik hehe....

iedayah said...

eppy preparing dear..i alah pd sume jenis bulu..sobs~~

Dita Lolita said...

mmmg cantik!!suke2!but make sure org yang nk buat hand bouquet u tuh btol2 pandai taw..kalo tak, nti jadi cam HB i, yurkkkk!!!!old fashion!!mencik2!!!!

Renee Meow said...

meowmeow~

chantek n sweet..! :) i suke pic no2 + no3.. nmpak exclusive.. cant wait to c ur bouquet..! :)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

CikSyafa said...

eija : ai pun sama my dear.ayam,burung suma tak pegang hihi.tapi bila masa shopping ritu jumpa bulu sintetik..jurai2,jatuh cinta plak..haha

CikSyafa said...

iedayah:thanx lalink..muuaaahx ^___^

CikSyafa said...

Dita Lolita:erk camtu ek?noted! thanx laling ^__^



Renee Meow:kan kan...derang ni terlebih kreatif..saja j wat kita jatuh cinta haha :P

Khumaera Ismail said...

lawa bulu2 itu..tp maera ta [andai na DIY..huhuhu~

Reen Tart Nenas said...

cantik feather tu. tp saye haruslah bersin kalo pegang itu...

iDa said...

1st tengok hand bouquet bulu2 camni...bila tengok cantik la pulak kan...i pun nak jatuh cinta jugak la...bley x??hihihihi