♥LOVELY Followers ♥

Friday, November 5, 2010

27 # :Habib jewel & Aldo sales up to 70% now!

Hye peeps...

Another quicky updates! SALES SALES SALES....ok ada 2 sales Syafa nak highlite hari ni.Untuk semua b2b..Ramai kengkawan tak beli lagi kan cincin tunang,cincin kawen?...haaa,elok sangat...Syafa nak tunjuk ni info yang Syafa dapat.meh tengok ni meh...
HABIB JEWELS ada wat sales kat Semua House!!Yup...kat Semua House sahaja!


Summary: Habib is now celebrating it's 24 Anniversary and having sale on it's items.
Promotion Offered
  • Discount from RM15/g for 916 selected Gold.
  • Discount Up to 70% for selected diamond and gems.
  • Pearl Earring for RM28.00 for the 1st 100 Customers
Company: Habib
Sales: 4 Nov 2010 – 7 Nov 2010.
Venue: Habib Semua House, Lorong Bonus 6, Kuala Lumpur
VN:F [1.9.6_1107]

Yang kat atas sesuai untuk kita je ye laling2 semua...bling2 incek abang tak bole pakai.hehe..Takpa2 dont worry,ada lagi satu link barang hantaran untuk lelaki pun boleh beli...Tak percaya? Haaa mai tengok nih...




From :4 to 14 November 2010

Aldo Season Clearance

Up to 70% Off


Products Offered
Shoes
Accessories

Time: 10am – 10pm

Locations
Aldo Sunway Pyramid
Aldo Alamanda Putrajaya
Aldo Queensbay Mall Penang

Apa lagi...jom serbu jom.Syafa nak pi tengok kasut.ALDO kat Queensbay,kalu terserempak ngan Syafa tegoq naa...^____^ (artikel penuh boleh rujuk sini dan sini )
Till then,

xoxo

4 comments:

anaztasias aira said...

taked noted !! oh cepatla gaji masuk huhu :p

CikSyafa said...

anaztasias aira : hehe..sama laa tunggu gaji masuk juga ^__^

.::DinCma::. said...

hai CikSyafa..

Cma dtg jenguk kamoo..he3!
B2B on Feb5 yaa..
sweet..nice blog..

CikSyafa said...

dincma:hye hye ^__^ thanx sebab dtg menjengok jiran..hehe