♥LOVELY Followers ♥

Thursday, November 4, 2010

26 # : Bantal nikah elegant

Hye b2b semua..

Hari ni entry len macam sket...erk bukan kunin2 or biru2 yaaa...muahaha.Entry kali ni khas untuk b2b kita yang sorang ni...n bole jadi panduan untuk b2b sekalian juga ye!Ok cik Scr entry cheq tulis beratus batu jauh untuk awak ye :P

Pooof!!  Syafa tranform jadi salesgirl sebentar.

Mari2 semua b2b...mari tengok bantal nikah pesyen baru.Sangat cantik sangat cun...seswai untuk majlis akad yang simple tapi still nampak elegant.

Barang ni baru mari...trend baru punya!betol wooo...wa tarak tipu!Amoii bole mai tengok dekat2..you bole test dudok.kalu suka bole amik bawak balik!!muaahaha..

Ok2 jangan marah...admit awal2 Syafa tak da talent jadi salesgirl.Maybe jadi wife org jela :P

yang ini cilok dari blog cik SCR

Masa jenjalan google hari tu jumpa similar cam yang bantal nikah kat atas tu


Nak serupa kan? Haah dah Cik Scr bole click sini untuk ke link tu.Yup sekarang bantal nikah tu available untuk semua b2b di KL (.hurm bila laa kami yang kat sini boleh merasa bantal nikah tu ek).Cik SCR sila cepat meng-booking ya.nanti upload pic nikah banyak2.n to all b2b if interested nak bantal nikah camtu untuk wedding gi rebut ngan cik SCR hahaha  :P
Till then...

xoxo

19 comments:

iedayah said...

wa..cntiknye..elegent giler..

Aya@Pansy Princess said...

wah.. menariknye bantal nikah nie. thanks for sharing :)

WillBe.Mrs said...

wahhh....cantekkk...!ok² nak berangan jup..terasa seperti princess lah...

mysarah said...

minat jugak bantal tu. tapi riso yg ada kaki camtu. karang patah tak pasal2 jadi pengantin raja lawak. hahaha

MarelFira said...

elegent nyer bantal nikah..

heeeee...
mau link, heeee

~ mizzAmy ~ said...

thanks dear for sharing. tgh cari2 bantal nikah jugak nih.

CikSyafa said...

iedayah: kan2...mmg cantik

aya : sharing is caring kan ^__^

CikSyafa said...

willbeMrs : my dear..berangan tros g booking skali ^__^

mysarah:laling..rendah je tu,tak kan jatuhi.Allah...(sama je cam pentas kerawang2 yg kita duduk..)

CikSyafa said...

marelfira : yeay..meh2 link ^__^


mizzamy : Tu laa cari2 link terjumpa ni..bantal nikah camni tak da kat Penang..klu tak bole dah rembat.. ^__^

Squarecut Ring said...

waaahhhhhhhh syafa. sankyu sankyu! i lap u! ^_^ harus cal cpt2 nih. hehehe

CikSyafa said...

scr :hehe,ur most welcome my dear...book cepat2 tau..nanti nikah upload pic bebanyak!^__^

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

salam ciksyafa,

terima kasih letak link blog kak amy pasal bantal nikah elegan tu... ok, kepada sesiapa yang berminat nak sewa, boleh msg ke pengantinbudget2@gmail.com untuk keterangan lanjut nya... memang itu design pelamin/bantal nikah baru, fresh from the oven.
thanks again, ciksyafa.

amy, pengantinbudget2

anaztasias aira said...

dear, xrasa tinggi ek dok atas tu. saya ni ganas hauahaua

harzharun said...

ooo...skang bantal duk atas benda alah pelapik g2 pulak...1st time tgk nih.....

CikSyafa said...

amy, pengantinbudget2 : thanx kat seebab sudi dapat ke blog Syafa yang tak seberapa ni ^__^

CikSyafa said...

anaztasias aira: my dear...rasanya tak tinggi sangat..maybe tinggi sama je cam pentas pelamin.try tanya kak amy dari butik tu.link Syafa dah bagi.Good Luck ^___^

harzharun :haah...makin kreatif kan?try laa untuk nikah u my dear...mesti cun gila ^__^(teringin juga nak pakai pelamin tu...tapi kat Penang tak dak lagi..huhu)

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

syafa: sama2 dear. akak tgk byk visitor dtg dr blog ni, tu yg drop by tu... tq yer...
sebenarnya bantal tu dtg bersekali dgn kaki, kiranya melekat.
tak tinggi sangat, dlm sejengkal je tingginya. luasnya dlm 1 meter X 1 mtr..insyaAllah, tak jatuh...;)

amy, PB.

Mai Sakurada said...

wahhh.. gud info.. i dah terbekenan dah.. hehehe

CikSyafa said...

mai: my dear..cantik kan? cuba laa tgk web tu..ty quot i.Allah berbaloi2 ^__^