♥LOVELY Followers ♥

Tuesday, November 2, 2010

24 # : Non-floral Bouquet

Hye peeps,

Selamat hari Selasa semua! hehe..
Penang beberapa hari kebelakangan ni,hujan je...sejukkk...rasa virus M(malas) pon dekat2 dah...muahaha.Hujan nak kata lebat..idok le...tapi angin kuat...so kepada semua kengkawan pliss drive extra carefull ya, jangan park keta dekat pokok2...karang dahan patah gedebushh aiyooo susah woo.(sayu hati tengok brita banyak tempat kat northern ni banjir banyak harta benda tak dapat diselamatkan :( ).Ada kabar angin mengatakan Penang akan banjir dalam masa terdekat.

B2b semua dah pilih handbouquet wedding? belum??sama laa kita...Syafa pun belum!Rambang mata masa mengoogle.susah betul nak wat pilihan.Oh ya.. skarang ramai b2b kita yang makin kreatif.Banyak idea2 baru yang sangat menarik perhatian.Yup...handbouquet pun ada beberapa b2b yang menDIY ye...termasuk Syafa sendiri..telah menDIY handbouquet eng. muahaha.(tapi hasilnya seswai laa dengan tangan keras Syafa ni..huhu)

For my akad nikah Syafa ngah cari idea untuk handbouquet.Somethin unique..n sweet,so godek2 lappy jumpa handbouquet menarik!!meh tengok









(terima kasih en google yang baik hati)

Oomaigucci!!lawa kan!hadoii hati terpahat..camner laaa derang terer buat button handbouquet camni.Something new for us in Msia, lari sket dari traditional floral handbouquet laa kan(still lagi No1 dihatiku), but bila tengok pic kat atas...aduhh..Fyi b2b yang ingin cuba men DIY button handbouquet ni..bole klik sini..maybe kah akan ku DIY handbouquet sekali lagi? 

7 comments:

Lala said...

OMaiDior!! comeynyer dear!hehe

realriyana said...

unik la yg button2 ni. btw, syafa kenduri januari ?

CikSyafa said...

lala:hihi...tu laaa comeykan

riyana:yup very unik..Syafa kenduri awal feb..napa laling?nanti Syafa bagi kad^__^

realriyana said...

oo tu la tgk ticker mcm dah tak lama.. ala..takdapat la nak pi kalau awal feb, masih di perantauan ni. hujung march baru habis. sayangnya...dah la kat penang!

CikSyafa said...

riyana:alaa sygnya..klu tak bole jumpa life..tak jauh dah wed tu..pejam celik skrg pon dah november

Norzi3La said...

ya Allah... i mmg suke gile bunge tangan butang2 nih... tp xreti nk buat.. cmmn tuh??? u ley wat kan utk i x????

CikSyafa said...

Norzi3La :My dear, ai tangan bengkok..jom kita try sama2 nak?wat sekuntum dulu ^__^