♥LOVELY Followers ♥

Wednesday, October 27, 2010

18 # :Namanya NUR..

Hye b2b,

Quicky update from me, dah dapatkan mag baru dari NUR?hah?belum?aiyoyooo...go grab it gurl!Mag NUR November edition dah keluar.Yoyo ooo suroh orang beli apehal cik Syafa ni?ooo pic Syafa ada dalam tu!muahahahaha...siyes tipu j(sapa nak hambik ko jadi model...perasan!hihi).

Edition kali ni untuk Pengantin Muslimah.So apa lagi?go and grab it ^___^





(sila abaikan background tu ye trima kacih)

Berita gembira untuk cheq dari en Tunang,'Sayang ..Abg dah booked kumpulan kompang yang Sayang nak tu'........... waaah terus mengcall en Tunang untuk meng-confirm! 

Susah betul nak dapat derang ni..dua bulan Syafa call and teros terosan mengcall tak pernah nya dapat (waah 2bulan ko?apsal tak cari lain ja!)haha...ada sebab musabab Syafa berkenan dengan kumpulan ni,sampai hampir ja Syafa give up....but now, finally Syafa dapat slash lagi satu yeay ^___^ tenkiu en.Tunang

6 comments:

Kasut Pink said...

wajib belilah nur bulan nov nih kan

Lala said...

oh, dah beli dah NUR ni!
best gak!

CikSyafa said...

kasut pink:suma mag berkaitan bride wajib beli! hahaha

lala:nice kan!enjoy ur reading ^__^

iedayah said...

alamak dear..td i delima gile.nk bli mag pengantin ke or nur..at last tgn capai mag pengantin..hoho..tp tgk topik2 nye hangat gk kn dear

~ mizzAmy ~ said...

thanks dear, petang ni jugak amy g beli mag NUR ni. ;)

CikSyafa said...

iedayah:haah betol2,Syafa menyarankan semua b2b wajib membeli semua mag berkaitan pengantin muahaha.(nanti lepas kawen beli Pa & Ma plak :P)

Amy:beli jgn tak beli amy ^___^ (cam promoter plak hihi)