♥LOVELY Followers ♥

Tuesday, October 5, 2010

7# : Ratu Sehari & Update versi 5minit

Hye peeps,

Huhu lama tak update...tahap busy di awal bulan sangat tinggi, dengan segala report bagai yang tertangguh akibat cuti raya yang panjang.huhu~

Entry kali ni laju sket yaa, mencuri masa di opis.Just nak update beberapa benda :-

  • dah booked MUA untuk sanding ( okeh dah lama booked sebenarnya dari bulan puasa lagi tapi skarang baru ada time nak bayar depo huh!on9 plak tu)
  • Pelamin pun dah booked (tapi depo blum bayar nak p butik tak da kesempatan lagi huhu)
  • Canopy n catering sebelah Syafa n hencik tunang dah booked.(both parents yang tolong booked hehe,bab makanan ni  better serah pada yang pakar ).Lagipun makanan laa yang sangat penting dalam sesebuah majlis kan? bab rasa memang Syafa pandai komen.tapi selera tekak kita kan?
  • kad kawen dah bayar depo n hantar peta.Skarang tunggu artwork ja,klu ok bole print dah.
  • wedding cake (sudah bayar depo n hantar pic tunggu quot ja)
  • Photographer heart dia byk!so trus booked n bayar depo hehe.
 Seronok dah settle beberapa perkara penting.kurang serabot sket otak ni.hehe...oh yaa dah dapat mag Ratu Sehari?


Sungguh teruja tengok pelamin dalam dia...lawanya ~sambil merenung buku bank...huhu mungkin amik idea j kot....tak tercapai dek poket ku...

2 comments:

Q said...

Cik Syafa~sapa punya mekap??berapa harga??pelamin??Thanks Allah sebab u linked I...I dah pening and frust sangat nie sebab tak tau mana nak cari MUA and pelamin nie...dalam internet tak jumpa..please email me qyla86@gmail.com..please sangat2..thanks

CikSyafa said...

Q:my dear..majoriti MUA n Butik yg Syafa tau...mmg tak da website..nanti Syafa emel ye ^__^