♥LOVELY Followers ♥

Friday, October 29, 2010

20 #:DIY bakul kertas

Hye peeps,

Quickie update hari ni, Syafa tak berapa sihat.(segala demam ,pening,batuk,selsema melanda)huhu..en tunang kata sora pon nak kata cam Ella..tak juga,ni lagi parau.huhu sabo je laa

Syafa ada bloghopping untuk entry ni lama gak laa.tapi baru sekarang berkesempatan nak post.meh tengok ye.


bakul kertas yek...bukan  bakul rotan.nice kan!hah apa? tak percaya? nak tengok lagi?ok meh meh...













Sangat menarik kan?haha Syafa tengok pon teruja.Sesuai untuk b2b yang ada bajet ketat cam Syafa.Bahan-bahan?just guna kertas,gam,syellec dah jadi!Tunggu rajin ke tak je nak buat ye dak?Nak tau satu persatu step dengan lebih detail sila ke link yang Syafa bagi tu ye.If ada b2b yang wat bakul ni sila share2 ya.sangat suka...sangat salute Kak Dayu,
Till then,


xoxo

8 comments:

iedayah said...

epy menDIY dear..syafa kn kental tau tuk DIY..gud luck dear

~ mizzAmy ~ said...

yup-yup... dayu ada buat bakul ni masa dia nak kawin dulu. banyak jugak lah dia berjaya buat. betul2 kena rajin.

Reen Tart Nenas said...

hebat! tp utk tangan kayu saye nie, hermmm mmg beli je la...

MiEzA said...

dula zaman skolah penah wat mende ni..
tp da lupa.. tul ke syafa nk DIY ni? kna byk sabar tau.. amik byk ms n kesabaran

CikSyafa said...

iedaya:huhu...Syafa idok le sekental tu..surrender ni DIY tahap profesional punya :P

CikSyafa said...

Amy:tu laa..jln2 nampak blog kak dayu.mmg salute habis laa,banyak gila dia wat.rajin sungguh.

CikSyafa said...

reen:haha...samo laaa cheq pon beli je laa.karang buat2 salah lilit bukan jd bakul,jadi piring..haha

CikSyafa said...

mieza:waaah penah wat ke?dahsat2...erm tu laaa tgk step dia byk...kena syellec bagai...org yg buat tu sungguh tinggi kesabaran