♥LOVELY Followers ♥

Tuesday, October 26, 2010

16 # : Feeling artis

Hye peeps,

Mood feeling artis hari ni.hihi..rasa baru ja tengok kat tv Lisa surihani menang award pelakon wanita terbaik.tup tup...i pong dapat award jugak.waaah teruja sebentar!


award ni diberi oleh cik ida. tenkiu ida,Syafa rasa cam menang oscar!(waaah over!).Nak terima award pon kena ada syarat...tapi Syafa wat secara lump sum yek...hehe

Syafa nak bagi award ni bukan kepada 15 org j,tapi kepada semua b2b yang baca blog Syafa.Yup awak yang ngah baca tu...meh meh amik award ni ^__^ .


Mesti ramai tertanya2 waaah over Syafa ni 1st time dapat award teros belagak nak bagi kat reramai.No no...mukan camtu.actually Syafa sangat2 baru dalam dunia blogger (baru 2 bulan je usia blog).Dulu just jadi silent readers...banyak info2 yang Syafa dapat,dari sekecil2 perkara...sampai ke bab lepas kahwin pun cheq tau(ooops...).Disebabkan semangat b2b semua laaa Syafa pon terasa tempias sehingga wujudnya blog ni...Thanx to all b2b,mantan..everyone.this award is for you.Tentang diri penulis..ermm Syafa hantu choc(kt opis khas satu drawer utk choc haha).Kuat majok(sebab suka bila en.tunang pujuk).DJ radio tak berbayar...hehe masok kreta tak brenti cakap,klu nyanyi feeling abis,penah en tunang kata 'bila syg tak da kt sebelah rasa sunyi ' muahaha)Sangat suka karer PINK haha.setaip kali beli barang,cari yang karer pink dulu.Yang penting Syafa sangat sayang family n en tunang.Tu je kot..hehe till then ^__^,

xoxo

6 comments:

Aya@Pansy Princess said...

i have an award for u too.. lupe nk inform earlier

plz claim here kay ;)

http://thepansyprincess.blogspot.com/2010/10/beautiful-blogger-award.html

CikSyafa said...

yeay dapat lg satu!tenkiu cik aya...^__^ ooo jgn lupa amik award ye

d'Fedrin said...

Tahniah tuk your award... :)

R-YuzSha said...

Bole amik ke award nie? ehehehe...
BTW.. congrats sebab dapat award..

R-YuzSha said...

Bole amik ke award nie? Takut pulak nak amik.. Ehehehe.. BTW congrats dear Ciksyafa..

followed and linked..

CikSyafa said...

Yuz:Yes you can my dear ^___^ congratz!