♥LOVELY Followers ♥

Saturday, October 23, 2010

14 # :Designer handbags SALES in Penang!

Hola peeps,

Quicky update from me today.As you reading this entry...im already otw to KL(muahahaha...saya nak p Jakel cari kain nikah)yippie.Thank you soo much to all b2b for all the info flying kissh kat suma muaah muah( gedik(hamboooiii over Syafa ni kan! tapi ada ku kesah?teeeeeeeettt...).Nanti cheq balik cheq...wat satu entry bout perjalan ke KL ok!(muahaha)

Calling for all nothern b2b next coming Sunday(31 Oct)  there is a big sale for all designer handbag.




Yup all branded handbangs on sale up to 10% discount!So kepada semua northern b2b yang masih berfikir untuk beli handbag for hantaran meh ramai2 turun Penang ye 31 Oct ni.

Sunday 31 Oct 2010
Time: 11am – 3pm

Location
G Hotel Penang
(Beside Gurney Plaza)

mesti ada yang cakap...60 %  pun tak mungkin dapat beli lg...mahal lagi tuh...
dont worry ada lagi satu sale!hah lagi satu?yup another one.

its CK(ooh mukan calvin klien ye harap maaf) CK= Charles n Keith  also having a sale!muahaha sronoott nih.

Products Offered
Heels at RM119.90
Bag at RM99.90
Combination Set at RM199.90

Available at all Charles & Keith stores, sale start on 28 Sept onwards.


So jom ramai2 membeli belah habiskan duit hencik tunang.....teeeeeettt(lari dlu!) :P Btw Syafa dah letak link info sales ni kt side bar.boleh tengok ye.Till then,
daaaaaa~


8 comments:

~ mizzAmy ~ said...

sales!!! tapi kena sabar-sabar dulu. tunggu hujung tahun baru start beli brg hantaran.

CikSyafa said...

amy...tak pa..p survey2.Syafa pun nak p tengok2 dlu.tp klu berkenan tros amik kan belanjawan kata takda tax charge for hangbag..hehe

dyn said...

cik syafa thanks for the info i nak share post u nih ek....thanks u...nak pegi cuci mata la kat sana..

iDa said...

wahhh...suka sgt sale tp dis week nk g KL cari baju nikah....so barang hantaran cari tym Year End Sale..tym tu je la nk cari barang2 hantaran murah kn...klu tym x sale mmg xdapat la...huhuhu

Yanie said...

Hmmphhh... very interesting news... sadly, i di kl. camne lah nak menapak ke Penang tu... Hehehe

CikSyafa said...

dyn sila2...sharing is caring ^__^

CikSyafa said...

ida..its ok my dear,ujung taun lg best sale dia,syafa pun pegi survey2 dlu bole kira bajet.

CikSyafa said...

Yanie..Syafa ada letak link shoping alert kat side bar...semua sales kt msia bole tgk kat c2.hope its help ^___^