♥LOVELY Followers ♥

Wednesday, October 20, 2010

10 # : Update photographer

Hye peeps,

Hari ni, Syafa tambah lagi beberapa link photographer..untuk panduan b2b yang masih lagi mencari-cari OP yang seswai untuk majlis bahagia..cece..hehe!Certain dah updates kat side bar,boleh rujuk ye..

List ni akan sentiasa dihapdet....i.Allah Syafa try lagi cari OP untuk northern b2b.

Cekidout :-

Jumpa lagik...hehe

xoxo

11 comments:

Kasut Pink said...

i pon dr belah utara.. Ni byk membantu ni.. tanks ya!

AnEs said...

hi syafa!anes follow ea..pasal photog ne..ari tu ada kawan kat ipoh kawen, dia nye photog pun lawa jugak gambar2 nye..murah jugak..dalam 1k je dua event..tapi tatau la comes with ape lagi..nanti anes tanya dia website photog tu..

MiEzA said...

meh miza tambah g..

http://www.duniapesona.com/wp/
http://www.azmieibra.com/
http://www.harilfani.com/
http://www.pengantin.biz/
http://nasirzin.com/blog/

CikSyafa said...

kasut pink :ur most welcome my dear...sharing is caring kan.awk pon utara jugak ek?yeaaahoo ada geng!

anes:waaah beshnya!ik ssh nak dapat tu.yg penting quality pic.nanti share link ya.

mieza: dialu-alukan..sila2 tambah link2..
btw,dunia persona is my OP!(igt nak secret dlu hehe) after terpaksa batalkan booked with nasirzin,(nanti ada masa Syafa story)

CikSyafa said...

Ooo btw...if any b2b wants to beberapa quot dari beberapa OP such as Nasirzin,DuniaPersona,Romantis studio,nazriahmad and beberapa lg photographer...let me know ye.Syafa bole share kan.

didieadila said...

dear! mahu2..nak pilihkan untuk bertandang (nmpk sgt konker..hahaha) kasik jelah semua wlopun stgh dh ade..muggle_d88@yahoo.com

MiEzA said...

kasut pink ley xchange link nnt..

syafa - waaa.. amik dunia pesona ek.. miza amik nasir zin. da lama admire nasir zin..
actually, saupix ahmad under dunia pesona..
miza pon ada few quotation from some OP.
nape shafa batalkn nasir zin>? ade masalah ke? miza da bayar deposit pon,,

CikSyafa said...

mieza tak da ap2 laa yayang...dia ok.just tak da rezki nak amik dia untuk sanding.so lepas bincang ngan tunang.terpaksa cancel :( tp dapat dunia persona hehe ^__^

iDa said...

sgt suka dunia pesona...tp my encik tu susah ckit kalau org xkenal nak ambik gmbr dia so akhir nya ambik kawan beliau jugak...tp i sangat suka dunia pesona....hihihi

CikSyafa said...

ida...waaa beruntung ad kawan2 photographer kan..klu ad link2 videographer share2 laa ya ^__^

CikSyafa said...

didieadila syafa try emel awk asik tertendang ja.huhu

emel Syafa balik ya

ciksyafa@gmail.com