♥LOVELY Followers ♥

Thursday, September 23, 2010

6# : Flat wedding shoes

Hye peeps,


Selamat hari Khamis!hehe...

Being soo picky like Syafa kadang kala agak menyusahkan(erk...maybe most of the time).Syafa  desperately looking for flat bridal shoes.Huh flat shoes?haah flat yang tak da tumit.Napa?lets me revealed a lil secret of mine.

Syafa xreti pakai kasut tinggi...huhu cian kan.paling tinggi yang ada dalam gobok..rsnya tak sampai satu inch.Tipu laa klu kata tak pernah beli kasut tinggi lawa2 tu.Beli ok!tapi pakai sekali dua ja...n tak sampai sejam...dah lanting p mana kasut tu.
Risau jugak nak try pakai kasot tinggi time nak kawen.satgi tengah best catwalk kat red carpet...terpele'ot....huhu mimpi ngeri ni!

sumber en google

Sangat comel...sangat mau!!tapi semua oversea mari...sigh*
Ideally, mmg senang nak cari kasot flat ni kat shopping complex,even bridal boutique pon ada sediakan kasot yang seinchi tinggi kan( yang tu keep it last kot klu dah tak jumpa sgt)Looking for something lil bit special,but still in budget.


en google 
Susah2 sgt DIY, beli simple flat shoe then beli lace? macam yang atas ni...ok tak?Huhu...

2 comments:

chenta said...

awak,cuba tengok dalam ebay? :) idea nak DIY tu pon baguss tapi make sure material untuk DIY tu beli yang berkualiti okay,mahal sikit pon xpe..jangan nanti time majlis tetiba lace tertanggal kee..haruuu!!

♥Just You And I♥ said...

I will thankx chenta!hehe risau jugak nak DIY ni hehe.