♥LOVELY Followers ♥

Thursday, September 16, 2010

4# : Photographer / Videographer

Hi peeps,

Selamat Hari Malaysia!

Lama tak bersiaran.cuti raya yang panjang ditambah rumah terbuka sana sinun dan kenduri kahwin.Kepada yang telah melangsungkan perkahwinan..Syafa ucapkan semoga berkekalan jodoh sehingga ke akhir hayat...amin.


ehsan encik google


Cuti baru ni Syafa amik peluang mengodek segala ceruk lappy,cari link-link photographer.Lama dah ada list ni, hampir setahun dah and kebayakan based in Pulau Pinang.Diharap dapat memberi manfaat kepada kita semua yek.

1. http://www.romantis-studio.com/
2. http://matnuat.com/
3. http://www.sishoney.net/
4. http://cmratu.fotopages.com/
5. http://blog.redhumalek.com/
6. http://photography.fzone.com.my/
7. http://azzaharry.fotopages.com/
8. http://www.amiralias.com/blog/
9. http://saupixahmad.com/
10.http://ayarx.com/
11.http://aiensharkk.blogspot.com/
12.http://indahpandang.com/

Photographer or Videographer, buat laa pilihan dengan bijak, dan yang penting mengikut bajet yang kita ada.Kalau ada duit lebih apa salahnya nak videographer kan kan?hehe. Selalunya videographer sangat berguna time akad nikah...moment diijab kabulkan...syahdu nyaa..bole balik tengok ulang2 hehe.

Apapun bincangla dengan family n en.tunang.If berbajet kecil memadai dengan photographer ja, asalkan moment penting ni dapat di potretkan untuk kenangan.Yang belum jumpa photographer yang seswai, slow2 cari yek.Sekarang ramai freelance,buat pilihan yang bijak ok.


Tata ^__^

2 comments:

Aya@Pansy Princess said...

thanks for sharing
nway, nie 1st time drop by here.. our wedding date dekat2lah. hehe :)

♥Just You And I♥ said...

thanks to you aya!
dekat ka?bole sharing2 laa cm ni hehe...syafa link awk ya.