♥LOVELY Followers ♥

Monday, September 6, 2010

2# : Favors

Hye peeps,

Mimpi ap pepagi buta tulis en3 ni...sebenarnya tak boleh tido! walaupun esok kena bekerja + ngantok yang amat sgt tp otak still bekerja..adyh napa ek?sebab fikirkan wedding...huhu..

Memang tak boleh lena bila fikir pasal wedding yg tinggal berapa batu ja lagi tu..dengan segala bagai persiapan tak mula lagi.Amat laa tidak menyenangkan hati...sigh**

Favors,dah menjadi trend majlis akad nikah diberi gift berupa penghargaan hadir ke majlis.Even  majlis pertunangan juga tak ketinggalan.Gift yang diberikan selalunya manisan seperti cupcakes, kek buah,kuih2 tradisional,pot puree,bunga telur pon ada n dsb..seswai betul dengan majlis yg kecil dan jemputan terdiri dari ahli keluarga kedua2 belah pihak,jiran terdekat,n kengkawan rapat.

Sebenarnya nak crita..sya pon takmo ketinggalan jugak..(hehe..ketahuan sudah =P.Harap2 kengkawan bole share idea..Sya fikir2 nak beri something untuk family terdekat n kawan rapat yg hadir aka VVIP laa kan..nak bagi Yassin time akad (majlis kecil2an sahaja).Sbb kalu time kawen..guest kita ada yg non muslim..pastu budak kecik ramai..bg Yassin karang kalu letak merata susah plak.tambah satu lagi calit bahu kiri ni..huhu.



                                  

Nice tak?Yassin ni kalu tak salah Sya..ada dengan nama pasangan skali kat cover dia.Link dah terlupa plak amik kat mana..nnti kena godek laptop balik.
Kalu beri Yassin mesti ada bag kan?

sumber:en google


Polkadot!hehe...cam cute laa kan beg ni.tp..hurrmmm ongkos lagi.Bajet ciput ja...tp klu vvip dalam 50pac j ok kot?hurm...rasanya nak jugak...berfikir lagi Sya..

1 comment:

warna said...

yaasin link : warna-i.blogspot.com